joi, 22 aprilie 2010

Tomorrow is another day.

Erau o data o fata si un baiat. O fata pe care multi o doreau, o fata care visa la perfectiunea intruchipata, o fata radea tot timpul, careia ii placea sa fie doar ea in centrul atentiei mereu. O fata care adora ca toata lumea sa o bage in seama, ii iubea pe toti dar defapt pe niciunul. O fata careia ii placea sa ii priveasca pe toti de sus, o fata care zambea chiar daca vedea ca lumea ei se prabuseste, spunea totul pe fata. Era o fata ca toate celelalte dar totusi deosebita. Era ea si atat. Stia sa se faca remarcata prin felul ei de a fi. Era o fata obisnuita sa i se faca toate placerile si ii placea ca lumea sa fie la picioarele ei. Dar intr-o zi aceasta fata a fost dezamagita de toti. A fost dezamagita de lumea ei roz, de viata ei frumos colorata, de iubirea perfecta, de eternitatea la care visa. A fost dezamagita de prieteni si chiar de dusmani. A fost dezamagita de flori, deamagita de sufletul ei, dezamagita de tot, dezamagita de el. Atunci si-a spus ca trebuie sa fie o alta ea, o alta fata care sa iubeasca un alt el, un alt baiat. A tot cautat si nu a gasit pe nimeni care sa semene macar putin cu el, sa aibe macar jumatate din comportamentul lui. Era din ce in ce mai dezamagita dar treceapeste si spunea ca.."maine va fi o alta zi..."



Au trecut luni..iar ea a invatat sa supravietuiasca in aceasta lume plina de ura, si-a dat seama ca viata ei nu mai este deloc roz si ca trebuie sa o accepte asa cum e. Si-a trait viata la maxim, a invatat sa ii accepte pe cei din jurul ei asa cum erau, sa vada totul mai frumos, si-a dat seama ca nu se deosebeste cu nimic de ceilalti, ca toti sunt la fel...niste simplii pamanteni.
Intr-o zi din noua ei viata plictisitoare a aparut el. Va intrebati care el? El, tipul care a facut-o sa zambeasca din nou aratandu-i toate frumusetile vietii. Demonstrandu-ica viata poate fi roz daca stii sa ti-o pictezi. Ia transformat viata in gri intr-una roz-verzuie, a facut-o sa zambeasca din nou din tot sufletul. A iubito si ea l-a iubit.
Toata viata ei s-a schimbat in bine, intr-o simpla zi de JOI.
Si cu fiecare zi de Joi care mai trecea totul devenea si mai frumos, mai perfect, mai genial. A invatat-o sa iubeasca, a invatat-o sa fie iubita. A invatat-o sa traiasca din nou.


To be continued..

Un comentariu: