joi, 21 ianuarie 2010

Vise[;x]

Fiecare dintre noi viseaza la dragostea perfecta.La iubire vesnica..la persoana perfecta.Baiatul viselor tale.Dar cand acel baiat,acel vis devine realitate,totul devine perfect.Si propria ta viata se transforma intr-un vis in doi.Realitatea nu mai exista,creandu-va propriul univers..viata e un joc dar voi va-ti creat propriile reguli,jucand in doi.
Cand unul dinre cei doi dispare,totul se stinge.Si fiecare trebuie sa mearga pe un drum separat,luand-o de la capat,creandu-si un univers numai pentru el si incepand sa joace alt joc cu propriile reguli.
Dar,ai regretat vreodata ca nu ai iertat-o?Ai regretat ca ai renuntat la ea si ai lasat-o sa plece poate prea devreme?
In vise,poti face ce vrei cu el,e doar al tau si esti doar a lui.E propria ta scena si el joaca dupa regulile tale.E doar al tau,ochii lui te vad numai pe tine..un vis e perfect,mult mai perfect decat realitatea,atunci cand te trezesti si iti dai seama ca ai visat..esti dezamagita,pacat ca nu poti schimba realitatea cu visele..
Se intampla deseori sa il auzi,sa il simti ...dar nu il poti vedea pentru ca el nu e langa tine,e in tine,acolo unde tu il pastrezi.
Un vis poate devenii realitate,dar din pacate nu toate visele pot devenii realitate..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu