miercuri, 21 aprilie 2010

The boy of my dream..

Am avut un vis. Un vis cu un baiat asa cum mi-l doresc, asa cum mi-l imaginez, asa cum il iubesc. Un baiat dragut si perfect pentru mine. Un baiat care rade tot timpul si zambeste chiar daca ii displace conversatia. Un baiat care e atent la tot ce spun si aberez, un baiat care ma placea asa cum sunt.
In acelasi vis, acelasi baiat era imbracat asa cum imi placea mie. Imi trimitea mesaje chiar daca in 2 min ajungeam langa el. Ne sunam si vorbeam ore intregi la telefon, chiar daca in acelasi timp vorbeam si pe messenger. Acel baiat era acest baiat care ma face fericita atunci cand sunt trista, e acelasi baiat cu cel care sta mereu langa mine spunandu-mi"Don`t worry, Be happy." Totusi mai era un baiat care era langa acel baiat care imi spunea lucruri frumoase, dar spre deosebire de acel baiat, acest baiat era baitul care imi spunea "Te iubesc" din 2 in 2 minute. Defapt am descoperit ca era acelasi baiat cu baiatul pe care eu il iubeam. A mai aparut un baiat care ma scoatea in fiecare weekend din casa si cu care mergeam in parc, care ma conducea pe intuneric acasa. Un baiat caruia ii spuneam "imi e frica", el zambea si spunea doar..."Nu-ti fie frica, cat sunt langa tine nu ti se poate intampla nimic." Spre sfarsitul visului mi-am dat seama ca toti acesti baieti erau defapt un singur baiat pe care il credeam mai mult ca perfect, il iubeam si ma iubea si era perfect. Dar, peste un timp cand a devenit totul perfect..m-am trezit la realitate. Mi-am dat seama ca era doar un vis, si ca acest baiat nu a existat niciodata cu adevarat. Poate nici nu va exista vreodata.



Era doar baiatul viselor mele...si atat

2 comentarii:

  1. cat de draguut :x

    nuti face griji, o sa apara si baiatul perfect, si pasta o zic din proprie experienta, nu fiindca toti spun asta....

    si mie mi sa zis mult timp chestia asta [gen, nu mai fii geloasa pe aia, o sa ai si tu pe cineva la fel, sau stiu ca nu crezi asta, dar o sa apara si acel cineva si pentru tine...] si ce crezi? chiar a aparut...

    nici nu stiu ce dracu am aberat mai sus, dar daca incep sa citesc sunt sigura ca o sa sterg totu, si asa ar iesi alt comm, deci asa ca o sa dau click pe buton si asta e :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand te indragostesti e evident ca vezi persoana de langa tine perfecta. Partea proasta e cand realizezi ca nu e asa. Crede-ma, o sa vina baiatul care o sa te iubeasca si pe care o sa-l iubesti CU ADEVARAT. Si atunci toate vechile relatii, "suferintele" o sa ti se para copilarii. Ai rabdare doar. Iti vei da seama cand vei gasi 'persoana perfecta' pentru tine.

    Perfectiunea apare cand exista DOUA persoane ce se iubesc la fel de mult.si sentimentele lor nu dispar o data cu timpul..ci cresc.

    RăspundețiȘtergere