miercuri, 28 aprilie 2010

Drag(oste)

O persoana iti poate fi foarte draga, o poti indragi enorm..dar de la a indragi la dragoste, este cale lunga. E greu sa iubesti pe cineva cu adevarat. Se spune ca dragostea adevarata apare o singura data in viata. Ai parte de ea doar o singura data, iar daca o pierzi nu o sa mai ai niciodata alta la fel. Uneori simti ca iubesti cu adevarat dar cu clipele care trec iti dai seama ca defapt totul e doar o iluzie. In viata avem parte de multe astfel de iluzii dar de o singura iubire. Uneori ea trece pe langa noi fara macar sa observam, iar cand o vom observa poate va fi prea tarziu.
Fiecare are undeva o jumatate. O persoana care este exact asa cum ne dorim, cum visam, cum speram, cum ne imaginam. Dar nu pentru toti aceasta”jumatate” ramane alaturi de noi pentru totdeauna. O pierdem din vari motive, fara sa vrem sau poate cu buna stiinta.
Dar toti avem o viata inainte, de care ne putem bucura cu sau fara aceasta “jumatate”, pentru ca daca ea dispare nu o vom gasi niciodata ceva mai bun, dar vom gasi ceva asemanator..care sa tina macar pe jumatate locul persoanei iubite. O iubire adevarata nu moare niciodata, doar adoarme…

Un comentariu: