marți, 20 octombrie 2009

Azi nu!

M-am gandit mult cum sa incep,ce sa mai scriu...daca ar fi despre viata mea..ar fi altceva..dar azi nu!Cred ca toti ne-am plictisit de tristete,melancolie..mai bine trecem la ceva mai interesant,ceva mai distractiv,sa radem sa ne simtim bine!Asta isi doreste toata lumea,dar nu toata lumea poate.Oare de ce avem acele momente in care simtim ca nu putem zambi,nu putem rade si nu ne putem nici macar distra..simtim ca nu avem nevoie de nimeni si de nimic,ca e de ajuns sa vi doar tu cu tine si atat. Singura..doar tu,pt ca uneori prietenii te inseala dar ori cum ar fi,sunt ai tai si ii apreciezi pt asta,le accepti si partea lor buna dar si pe cea proasta.
Toti trecem prin perioade grele in viata,dificile,perioade peste care nu credem ca vom mai trece..dar totusi iti spui.."nu de acum!"
Azi nu!Nu vom mai plange,nu vom mai fi tristi...pt ca"nu are nici un rost" .. radem si ne simtim bine,si orice ar urma dupa "RADEM INAINTE". Pt ca viata e grea,nu poti sti ce iti rezerva viitorul,dar poti trai in prezent si te poti bucura de viata,in loc sa traiesti in trecut sau in viitor.."oare ce se va intampla?".
Toti avem zile bune..dar din pacate sunt mult mai multe zile proaste..zile in care te chinui sa nu plangi,zile in care sa incerci sa zambesti ti se pare prea mult..



Made By MimO^^

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu