duminică, 4 iulie 2010

Adevarat.

M-am plictisit sa ma mint singura. M-am plictisit sa ma straduiesc sa fiu ceea ce evident nu sunt. Ma las purtata de o "eu" care nici macar nu exista cu adevarat, pe care am inventat-o si am scos-o dintr-un alt vis stupid..pentru ca am numai vise stupide.:)
Eu? Cum sunt eu defapt? Nici macar eu nu stiu cum sunt..
Azi am stat toata ziua in casa..am incercat sa ma analizez, sa ma descopar, sa ma cunosc..sa stiu ce simt cu adevarat si ce imi doresc doar sa simt, ce iubesc sau ce cred ca iubesc.. Am stat si m-am straduit din rasputeri sa ma gasesc si sa imi vorbesc dar cu fiecare minut care trecea gaseam o alta "eu" si am gasit o multime de "eu" ..dar nu stiam care este cea adevarata. Acum aveam o parere, iar peste 2 minute parerea mea era radical schimbata...
Nici macar nu mai stiu cine sunt. Ma uit in oglinda si o vad pe aceeasi MimO. de altadata..dar cu un alt suflet, nu mai sunt aceeasi..nu mai pot fi aceesi fara tot ce aveam altadata.
As putea spune chiar acum tot..sa ma descotorosesc de tot.
Stiu sa ma joc, iar uneori joc atat de bine incat nu imi mai dau seama daca joc sau asta sunt eu..
Pfoaaa! E atat de greu sa fi tu insusi?.. Dupa atatea ore de studiu asupra persoanei mele, macar am descoperit ce simt cu adevarat, fara sa ma joc..fara sa ma distrez.:)
Sunt eu MimO. asa cum am fost mereu, asa cum ma cunosc prietenii mei.:x Asa cum ma iubea el.:)
Aceeasi fata cu acelasi zambet urias, cu aceasi privire pervesa, cu aceeasi poveste minunata in ochii ei cei VERZI.
You want more?
You can find..
Tomorrow..
'Cuz tomorrow...
is another day..
in Paradise?
Maybe..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu