luni, 12 iulie 2010

Imaginatie.

Era noapte, tarziu. Era cald, dar totusi racoare. Era vara, dar totusi toamna. Luna domina tot cerul, dar totusi parca vedeam un Soare..
Eram linistita, dar totusi eram tulburata. Vedeam o fata, o fata si un baiat, dar totusi parca erau un print si o printesa. Erau doi, dar cand m-am uitat mai atent am observat ca erau 3..
Erau perfecti, dar aveau si defecte..erau frumosi dar daca inchideam ochii erau urati. Erau fericiti, dar parca aveau urme de lacrimi pe fata.
Aveau idei geniale, dar daca le analizam mai atent erau doar simple pareri. Iubeau marea, dar parca totusi o urau..adorau caldura, dar era mai bine cand ningea.
Aveau doua inimii, dar o singura viata..pe care o imparteau.
Calmi, dar in acelasi timp energici..erau de nedespartit. Daca i-ai fi admirat 1secunda, ai fi vazut frumusetea ce se ascundea in ei..da niciodata nu trebuia sa ajungi la cea de a5a secunda..pentru ca ai fi descoperit tot ce ar fi trebuit ramas ascuns pe vecie.
Viata lor nu era ca oricare alta viata..era una mai speciala. Daca nu ii cunosteai ii puteai numi "Ciudati", dar daca le-ai fi fost prieten ii puteai numi "Geniali"
Faceau putine lucruri impreuna, dar orice lucru facut separat era ca si cum l-ar fi facut impreuna.
Daca unul pleca, celalalt nu statea pe ganduri..pleca si el. Se cautau pana se gaseau..si se gaseau de fiecare data cand se cautau..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu