marți, 6 iulie 2010

=)))

Ca deobicei, stiu tot.:x Pentru ca, ca deobicei..imi permit=)))
Stiu, stiu ..sunt o tampita, o nebuna..bla bla 8-) dar cu toate astea sunt fenomenala:))
Da, sunt doar un copil...si ce daca? Asta sunttt :d si ma iubesc=))=p~ [ nu imi vine a cred ca am zis asta.:] =)))
Gen exista chestii pe care le-as scrie dar ma abtin:x pentru ca ...pentru ca asa e mai bine..pentru..pentru toata lumea 8-). Cine ma cunoaste stie la ce ma refer:)))
Am o stare atat de buna:x incat nimeni nu mi-o poate schimba..pentru ca cu toate astea sunt tot eu Mi***** :"> =))
Pentru ca imi place sa ma distrez=p~ si imi place sa RAD nu sa PLANG!:x Pentru ca imi place sa sperrr :x si pentru ca nu mai sunt cum eram acum 2 luni.:) nu ma voi schimba..voi ramane aceeasi mereu 8-) aceeasi de acum, nu de altadata.:) pentru ca ma iubesc mai mult asa...pentru ca ma simt mai sigura pe mine asa!
ce am schimbat la mine?
pfoa...pai, multe..pe care vechii prieteni le stiu.:))) doar am redevenit o EU mai veche..:) si mai draguta:x si mai haioasaa=p~.
stiu, stiu ca te amuz=)). Eu amuz pe toata lumea:"> Dar stii..e singura modalitate prin care pot spune chestii pe care le simt..8-) Gen nu imi pasa ce spui despre mine..pentru ca oricum voi spune ce simt, ce cred, ce vreau.:) Poti sa ma urasti..sau nu=)) voi ramane aceeasi, in acelasi loc in care eram si acum o luna..Cu Teddy intr o mana si Gimi in cealalta:))
In lumea mea..plinaa de zambete...in lumea mea ROZ..Care nu s-a schimbat..doar ca atunci cand fac prezenta..lipseste cineva 8-)

2 comentarii: